Sýrový salát s vejci a hrozny
Sýrový salát je vhodný jako rychlá svačinka, ale také se hodí k vínu.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Všechny sýry si nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky.
- Přidáme vařené vejce na kostky, cibulku na kostičky, sůl, pepř, smetanu, majonézu, kečup a promícháme.
- Na konec přidáme hrozny, když jsou větší, můžeme překrájet na půl.
- Zamícháme a před podáváním necháme vychladit v lednici.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 594.58 kcal |
Protein: 28.52 g |
Sacharidy: 14.57 g |
z toho cukr: 8.35 g |
Tuk: 47.12 g |
z toho nas. MK: 24.56 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2101-syrovy-salat-s-vejci-a-hrozny