Svačinka, u které můžou projevit svou kreativitu hlavně děti. Většina dětí má toto jídlo oblíbené v rychlých občerstveních, ale když si mohou jídlo připravit dle své chuti a ještě zdravější, tak to určitě ocení.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Rozkrojíme bulku a opečeme v grilu. Hned potom dáme do grilu plátky anglické slaniny a opečeme do křupava.
Opečenou spodní bulku si potřeme majonézou a položíme list salátu, šunku, olivy překrojené na půl, cibuli, goudu, opečenou slaninu z grilu a zasypeme rukolou.
Než vše přiklopíme, namažeme vrchní bulku hořčicí, a poté přiklopíme.
Bulku jsem použila z tmavého pečiva, tu mají moje děti nejraději.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 778.44 kcal |
Protein: 25.90 g |
Sacharidy: 47.18 g |
z toho cukr: 9.01 g |
Tuk: 53.59 g |
z toho nas. MK: 16.61 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2072-svacinovy-sendvic