Svačinový sendvič

Svačinka, u které můžou projevit svou kreativitu hlavně děti. Většina dětí má toto jídlo oblíbené v rychlých občerstveních, ale když si mohou jídlo připravit dle své chuti a ještě zdravější, tak to určitě ocení.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Rozkrojíme bulku a opečeme v grilu. Hned potom dáme do grilu plátky anglické slaniny a opečeme do křupava.
  2. Opečenou spodní bulku si potřeme majonézou a položíme list salátu, šunku, olivy překrojené na půl, cibuli, goudu, opečenou slaninu z grilu a zasypeme rukolou.
  3. Než vše přiklopíme, namažeme vrchní bulku hořčicí, a poté přiklopíme.
  4. Bulku jsem použila z tmavého pečiva, tu mají moje děti nejraději.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 776.68 kcal | Protein: 25.91 g | Sacharidy: 46.96 g | z toho cukr: 9.01 g | Tuk: 53.37 g | z toho nas. MK: 16.45 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2072-svacinovy-sendvic