Vepřové nudličky na kari

Rychlý vydatný oběd.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  2. Nakrájené maso dáme do mísy, přidáme cibuli a výše uvedené suroviny. Vše dobře promícháme a necháme chvíli odležet. Nejlépe v lednici do druhého dne.
  3. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, vsypeme uvedenou směs a zprudka restujeme, dokud není maso měkké.
  4. Podáváme s vařenou rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 737.34 kcal | Protein: 77.40 g | Sacharidy: 7.65 g | z toho cukr: 1.84 g | Tuk: 42.18 g | z toho nas. MK: 19.61 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2046-veprove-nudlicky-na-kari