Domácí zmrzlina z ovoce

Lehká, svěží a velmi chutná zmrzlina připravená během chvilky. Počet porcí závisí od toho, jak velkou formu na zmrzlinu máte. :-) Pro tento recept můžete kombinovat různé druhy ovoce.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Veškeré ovoce oloupeme a nakrájíme na menší kousky.
  2. Vložíme do mixéru a rozmixujeme. Pro krémovější konzistenci můžeme přidat jogurt.
  3. Rozmixovanou směs vlijeme do formy na zmrzlinu.
  4. Vložíme do mrazáku minimálně na hodinu. Podáváme, jakmile zmrzlina ztuhne.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 51.16 kcal | Protein: 0.93 g | Sacharidy: 10.07 g | z toho cukr: 8.18 g | Tuk: 0.55 g | z toho nas. MK: 0.30 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2004-domaci-zmrzlina-z-ovoce