Pikantní fazole nejsou jen dobrou večeří, jsou také výborný základ pro nejrůznější pomazánky. Ostré jsou přesně akorát, na chuťovkách už vám nebude nic chybět.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Fazole i s omáčkou přendáme do misky. Mixérem prošleháme s máslem a pomazánkovým máslem. Nepoužívejte tyčový mixér, ale klasický metličkový. Kousky fazolí by měly v pomazánce zůstat.
Ochuťte solí a pepřem, záleží na chuti rajčatového nálevu, každý výrobce má trošku jinak slaný. Můžete přidat i pár kapek citrónové šťávy.
Dáme vychladit a mažeme na chuťovky.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 255.67 kcal |
Protein: 2.30 g |
Sacharidy: 4.81 g |
z toho cukr: 2.41 g |
Tuk: 25.29 g |
z toho nas. MK: 15.95 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1984-rychla-pomazanka-z-chilli-fazoli