Klasický steak z kotlety, zabalený do omelety se šunkou, může být příjemnou změnou na vašem talíři, hlavně pro ty, kteří mají rádi překvapení, co se vlastně v omeletě skrývá.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Vepřovou kotletu si naklepeme, nařízneme po stranách, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením.
Na pánvi si rozehřejeme jednu lžíci sádla a kotletu opečeme z obou stran do zlatova a do změknutí.
Na druhé pánvi si uděláme omeletu a to tak, že si v hrníčku rozšleháme vejce s trochou soli a vlijeme na rozehřátou pánev s druhou lžící rozpuštěného sádla.
Hotovou kotletu položíme na omeletu, přidáme plátky šunky a zabalíme.
Můžeme podávat s bramborem, ale i pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 569.07 kcal |
Protein: 48.69 g |
Sacharidy: 1.71 g |
z toho cukr: 1.13 g |
Tuk: 40.48 g |
z toho nas. MK: 14.15 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1943-kotleta-v-omelete-se-sunkou