Plněný hermelín

Pro milovníky sýrů je tento recept jako stvořený. Zkuste tuhle variantu a budete mile překvapení. Sýr je dobrý hlavně k vínu.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Hermelín si podélně rozřízneme a vydlabeme vnitřek.
  2. Hmotu si dáme do misky, přidáme máslo, debrecínku na malé kostičky, česnek, sůl, pepř, nasekané vlašské ořechy a vše smícháme.
  3. Vydlabaný hermelín si vyložíme drobnými na kolečka nakrájenými olivami.
  4. Poté ochucenou hmotu vrátíme do hermelínu. Je toho trochu více takže všechno tam pořádně namačkat. Slepíme hermelín do původního tvaru a zabalíme do alobalu.
  5. Necháme v lednici ztuhnout a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 704.42 kcal | Protein: 28.57 g | Sacharidy: 3.50 g | z toho cukr: 1.39 g | Tuk: 64.85 g | z toho nas. MK: 32.54 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1900-plneny-hermelin