Rajčatová polévka s mozzarellou

Rajskou polévku nemusíte mít jen s těstovinami, skořicí a cukrem. Výborně chutná i s ovesnými vločkami a mozzarellou.

Ingredience (6 x porce)

Postup přípravy

  1. Rozehřejeme olej a orestujeme ovesné vločky. Zalijeme vodou.
  2. 1 rajče vytáhneme z plechovky, zbylý obsah vlijeme do polévky. Společně povaříme.
  3. Rozmixujeme tyčovým mixérem a ochutíme solí, pepřem, oreganem a cukrem.
  4. Rajče nakrájíme na drobné kostičky a vrátíme do polévky.
  5. Při servírování do každé porce vkládáme plátky mozzarelly.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 243.02 kcal | Protein: 8.29 g | Sacharidy: 12.85 g | z toho cukr: 4.54 g | Tuk: 16.90 g | z toho nas. MK: 4.11 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1878-rajcatova-polevka-s-mozzarellou