Kulajda

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Nakrájené brambory dáme vařit do hrnce s vodou a přidáme k nim také houby.
  2. Vedle v hrnku si rozkvedláme v malém množství vody mouku.
  3. Když se brambory a houby vaří přibližně 5 minut, přidáme k nim rozkvedlanou mouku a vše vaříme dalších 10 minut.
  4. Přidáme rozkvedlaná vejce, smetanu, bujón, kopr a vše mírně povaříme.
  5. Odstavíme a podle chuti přidáme ocet a osolíme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 437.61 kcal | Protein: 12.68 g | Sacharidy: 42.16 g | z toho cukr: 3.45 g | Tuk: 22.58 g | z toho nas. MK: 12.97 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1806-kulajda