Jogurtová svačinka

Jak vypadá obvyklá svačina? Pečivo a uzenina? Zkuste slaďounkou a zdravou obměnu. Je výborná i na cesty.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Dáme vařit do horké vody lísková jádra, vychladíme a oloupeme se slupek. Necháme vcelku. Vlašské ořechy nakrájíme nahrubo. Ovoce na kostičky.
  2. Jogurt smícháme s medem.
  3. Na dno uzavíratelné sklenice dáme polovinu lupínků na ně jogurt a ovoce. Postupně vrstvíme ovoce, ořechy, semínka. Znovu přelijeme jogurtem.
  4. Předposlední vrstva jsou zase lupínky a horní vrstva je ovocná.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 1,134.22 kcal | Protein: 36.90 g | Sacharidy: 80.66 g | z toho cukr: 53.45 g | Tuk: 74.46 g | z toho nas. MK: 16.43 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1680-jogurtova-svacinka