Tofu s paprikou a salátem

Lehký a rychlý salát. Pro někoho se může zdát, že není výrazný a bez chuti, ale zdání klame.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Tofu v ruce rozdrobíme na malé kousky, cibuli a papriku nakrájíme na kostičky.
  2. Rozpálíme olej, přidáme cibulku, papriku a tofu.
  3. Osolíme a opepříme, přidáme tymián a na mírném oleji smažíme.
  4. Pokud se začne vše připalovat, je možné podlít vroucí vodou.
  5. Když se tofu smaží, připravíme si salát.
  6. Natrháme salát, rajčata rozkrojíme napůl a nasekáme jarní cibulku.
  7. Salát zamícháme s jogurtem, osolíme a opepříme, přidáme česnek.
  8. Pak už jen naservírujeme. Posypeme semínky a jarní cibulkou a dozdobíme rajčátky.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 426.04 kcal | Protein: 31.05 g | Sacharidy: 33.28 g | z toho cukr: 10.70 g | Tuk: 15.44 g | z toho nas. MK: 2.15 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1505-tofu-s-paprikou-a-salatem