Tofu s paprikou a salátem
Lehký a rychlý salát. Pro někoho se může zdát, že není výrazný a bez chuti, ale zdání klame.
Ingredience (1 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Tofu v ruce rozdrobíme na malé kousky, cibuli a papriku nakrájíme na kostičky.
- Rozpálíme olej, přidáme cibulku, papriku a tofu.
- Osolíme a opepříme, přidáme tymián a na mírném oleji smažíme.
- Pokud se začne vše připalovat, je možné podlít vroucí vodou.
- Když se tofu smaží, připravíme si salát.
- Natrháme salát, rajčata rozkrojíme napůl a nasekáme jarní cibulku.
- Salát zamícháme s jogurtem, osolíme a opepříme, přidáme česnek.
- Pak už jen naservírujeme. Posypeme semínky a jarní cibulkou a dozdobíme rajčátky.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 426.04 kcal |
Protein: 31.05 g |
Sacharidy: 33.28 g |
z toho cukr: 10.70 g |
Tuk: 15.44 g |
z toho nas. MK: 2.15 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1505-tofu-s-paprikou-a-salatem