Zeleninový salát nám může posloužit i jako oběd nebo večeře. Pokud jej doplníte o restovanou slaninu a žampiony získáte směsici úžasných chutí. S pečivem vám vydatný salát oběd snadno nahradí.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Na lžíci olivového oleje orestujeme na pánvi anglickou slaninu nakrájenou na drobné kousky. K orestované směsi přidáme žampiony, promícháme a krátce prohřejeme.
Nakrájíme omytý ledový salát a ředkvičky.
V menší misce prošleháme lžíci olivového oleje, hořčici a sůl. Přilejeme k salátu a dobře promícháme. Nakonec přidáme ještě teplou směs žampionů a anglické slaniny.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 353.14 kcal |
Protein: 9.84 g |
Sacharidy: 3.46 g |
z toho cukr: 1.38 g |
Tuk: 33.04 g |
z toho nas. MK: 8.29 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1455-salat-s-restovanymi-zampiony-a-anglickou-slaninou