Bramboračka

Stará dobrá bramboračka 🙂

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme do zlatova cibulku, přidáme na kousky nakrájenou mrkev a chvilku smažíme. Podlijeme vodou, přidáme houby, brambory, sůl a pepř, vodu a vaříme.
  2. Ke konci dochutíme česnekem a přidáme bylinky. Pokud chceme mít polévku hutnější, extra v malé pánvičce si uděláme jíšku (na trošce oleje necháme zezlátnout lžíci polohrubé mouky) a pak přidáme do polévky.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 463.09 kcal | Protein: 14.39 g | Sacharidy: 89.65 g | z toho cukr: 8.70 g | Tuk: 0.92 g | z toho nas. MK: 0.20 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1390-bramboracka