ekucharka.cz > Recepty > Vepřové s fazolkami

Vepřové s fazolkami

Ingredience :

  • vepřovoá panenka
  • lžíce mouky
  • sůl
  • pepř
  • 4 lžíce kečupu
  • zelené fazolky (mražené)
  • hrnek vody
  • olej
  • křen
  • 2 lžíce másla

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Vepřové plátky opepříme, osolíme, zprudka opečeme na oleji. Maso vyjmeme ze šťávy, šťávu zaprášíme lžící mouky, přidáme kečup, nasekané fazolky, podlijeme a dusíme, až jsou fazolky měkké.
  2. Před podáváním maso prohřejeme v omáčce. Porce můžeme posypat strouhaným křenem.
5 z 5, hodnotilo 5 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS