Nudnou tresku můžete proměnit v chutnou dobrotu, pokud použijete jednoduchou marinádu. Pozor na výběr ajvaru, některé směsi jsou ostré. Tresku můžete do marinády vložit už mraženou a vše nechat v lednici.
Ingredience (8 x porce)
Postup přípravy
Ajvar smícháme s bílým jogurtem a přidáme kečup. Můžete mírně dosladit.
Vložte tresku a nechejte marinovat v uzavíratelné krabičce v lednici.
Vše dejte do pekáče, posolte a pečte na 180 °C asi 40 minut.
Ke konci pečení posypejte strouhaným sýrem a nechejte bez poklice pod grilem krátce zapéct.
Podávejte s bramborovou přílohou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 205.81 kcal |
Protein: 31.51 g |
Sacharidy: 5.16 g |
z toho cukr: 4.36 g |
Tuk: 6.05 g |
z toho nas. MK: 3.47 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4116-filety-v-marinade-z-ajvaru