Filety v marinádě z ajvaru

Nudnou tresku můžete proměnit v chutnou dobrotu, pokud použijete jednoduchou marinádu. Pozor na výběr ajvaru, některé směsi jsou ostré. Tresku můžete do marinády vložit už mraženou a vše nechat v lednici.

Ingredience (8 x porce)

Postup přípravy

  1. Ajvar smícháme s bílým jogurtem a přidáme kečup. Můžete mírně dosladit.
  2. Vložte tresku a nechejte marinovat v uzavíratelné krabičce v lednici.
  3. Vše dejte do pekáče, posolte a pečte na 180 °C asi 40 minut.
  4. Ke konci pečení posypejte strouhaným sýrem a nechejte bez poklice pod grilem krátce zapéct.
  5. Podávejte s bramborovou přílohou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 205.81 kcal | Protein: 31.51 g | Sacharidy: 5.16 g | z toho cukr: 4.36 g | Tuk: 6.05 g | z toho nas. MK: 3.47 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4116-filety-v-marinade-z-ajvaru