Krevety se smetanou a těstovinami

Rychle připravená, zdravá a lehká večeře. Koktejlové krevety stačí dát na pánev s pár základními ingrediencemi a za chvíli jsou nachystané k servírování. Nejlépe chutnají s těstovinami nebo s rýží.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Krevety dáme do misky, důkladně osolíme a promícháme s citronovou šťávou. Přidáme prolisovaný česnek.
2.
Na pánvi rozehřejeme olej, dáme ochucené krevety a krátce restujeme za stálého míchání. Přidáme hrst pepře.
3.
Současně vaříme v osolené vodě těstoviny.
4.
Ke konci restování snížíme teplotu a přidáme smetanu. Vypneme pánev a jen necháme prohřát. Pánev naklopíme a část pepře před servírováním vyjmeme.
5.
Podáváme s těstovinami.

Od: Iva V, 28.1.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
30 hod celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
517.01 kcal
Protein
25.00 g
Sacharidy
z toho cukr
51.37 g
2.97 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.58 g
9.20 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama