Karamelová bábovka s kakaem, hrníčková

Zkuste bábovku, u které do těsta zamícháte hotový pudink. Je krásně vláčná a nadýchaná. Příchuť můžete měnit, ale karamelová a čokoládová chutná nejlépe. Nakonec můžete bábovku polít čokoládovou polevou.

Reklama

Ingredience

Pudink

Těsto na bábovku

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve uvaříme pudink a necháme ho vychladnout. Občas promícháme.
2.
Smícháme mouku s práškem do pečiva a dáme stranou. Do mixéru dáme vejce s cukrem a důkladně promícháme. Přidáme olej a pudink.
3.
Nakonec vmícháme kakao a mouku s práškem do pečiva. Vléváme do formy.
4.
Dáme péct na 180 °C 1 hodinu.

Od: Iva V, 18.12.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod vaření
2 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
244.28 kcal
Protein
4.80 g
Sacharidy
z toho cukr
30.17 g
17.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.83 g
2.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama