Caprese salát s olivami

Barevnější a chuťově pestřejší verze klasického a velmi oblíbeného salátu Caprese – vyzkoušejte jej také! Je hotový za pár minut.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Rajčátka si omyjeme a překrojíme na poloviny.
  2. Vložíme do talíře, přidáme mozzarellky zbavené nálevu a olivy.
  3. Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
  4. Dozdobíme čerstvou bazalkou a můžeme podávat! Pro lepší zasycení podáváme s kouskem pečiva, například s opečeným toustem nebo bagetkou. Doboru chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 492.45 kcal | Protein: 43.39 g | Sacharidy: 10.07 g | z toho cukr: 5.84 g | Tuk: 29.86 g | z toho nas. MK: 16.85 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3930-caprese-salat-s-olivami