Barevnější a chuťově pestřejší verze klasického a velmi oblíbeného salátu Caprese – vyzkoušejte jej také! Je hotový za pár minut.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
Rajčátka si omyjeme a překrojíme na poloviny.
Vložíme do talíře, přidáme mozzarellky zbavené nálevu a olivy.
Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
Dozdobíme čerstvou bazalkou a můžeme podávat! Pro lepší zasycení podáváme s kouskem pečiva, například s opečeným toustem nebo bagetkou. Doboru chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 492.45 kcal |
Protein: 43.39 g |
Sacharidy: 10.07 g |
z toho cukr: 5.84 g |
Tuk: 29.86 g |
z toho nas. MK: 16.85 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3930-caprese-salat-s-olivami