Výborná a osvědčená pomazánka, která nejlépe chutná s klasickým chlebem. Pokud ji budete připravovat s pomocí tyčového mixéru a dlouze šlehat, bude krásně nadýchaná.
Ingredience (15 x porce)
Postup přípravy
Nejprve uvaříme vejce natvrdo a necháme vychladnout. Pokud máme domácí škvarky, nejprve je prosolíme.
Obojí vložíme do mixéru a důkladně rozmixujeme na pastu. Promícháme s hořčicí a bílým jogurtem.
Nakrájíme jarní cibulku i s natí a okurky nastrouháme na jemném struhadle. Promícháme vařechou a dáme vychladit do lednice.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 92.67 kcal |
Protein: 2.68 g |
Sacharidy: 0.65 g |
z toho cukr: 0.25 g |
Tuk: 8.74 g |
z toho nas. MK: 3.29 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3747-nadychana-skvarkova-pomazanka-s-vejcem-a-jogurtem