Výborný oběd na cesty, který nejlépe chutná s česnekovou bagetou. Nebojte se přidat citrónové šťávy, příjemně pokrm dochutí.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Nejprve uvaříme těstoviny v dobře osolené vodě, vodu slijeme a uvařené těstoviny necháme vychladnout.
Smícháme s ostatními ingrediencemi, rajčata a olivy rozpůlíme. Tuňáka použijeme i s vlastní šťávou a můžeme dát i část oleje ze sušených rajčat.
Nakonec vmícháme čerstvě nasekané bylinky a ochutíme citrónovou šťávou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 438.22 kcal |
Protein: 26.57 g |
Sacharidy: 34.47 g |
z toho cukr: 4.37 g |
Tuk: 20.34 g |
z toho nas. MK: 3.20 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3519-testovinovy-salat-s-tunakem-a-susenymi-rajcaty