Restované žampiony s bylinkami a parmazánem

Potřebujete udělat rychle nějakou chuťovku a nebo vás honí jen mlsná? Vyzkoušejte tento skvělý recept.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Žampiony si očistíme a nakrájíme na větší plátky.
  2. V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme plátky žampiónů, restujeme do zlatova.
  3. Přidáme sůl, pepř, česnek, tymián, promícháme a odstavíme z plotny.
  4. Rohlík si rozkrojíme, naplníme směsí, posypeme nastrouhaným parmazánem a zapečeme v grilu do křupava.
  5. Při podávání můžeme ozdobit čerstvou zeleninou a posypat nakrájenou pažitkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 448.81 kcal | Protein: 17.56 g | Sacharidy: 3.12 g | z toho cukr: 1.56 g | Tuk: 8.34 g | z toho nas. MK: 4.27 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3236-restovane-zampiony-s-bylinkami-a-parmazanem