Jednoduchý a chutný salát, který se hodí ke kuřecímu masu nebo rybě. Má výraznou chuť díky česneku a balzamikovému octu. Nejlépe chutná vychlazený, po přípravě jej nechejte alespoň půl hodiny v lednici.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
Okurky okrájíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vymačkáme přebytečnou tekutinu. Smícháme s prolisovaným česnekem, solí a pepřem.
Důkladně promícháme se sýrem cottage. Nakonec zakápneme balzamikovým octem.
Dáme do lednice a důkladně vychladíme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 62.95 kcal |
Protein: 5.22 g |
Sacharidy: 4.93 g |
z toho cukr: 4.18 g |
Tuk: 1.88 g |
z toho nas. MK: 0.67 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2924-okurkovy-salat-s-cottage