Rybí filé na másle a česneku
Rybí filé je nenáročné na přípravu. Zdravý oběd můžete mít během několika minut na stole.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Rybí filé si osolíme a posypeme kmínem.
- Na pánvi rozehřejeme máslo a filé opečeme z obou stran.
- Česnek si nakrájíme na plátky a vložíme k rybě do rozpáleného másla a společně vše opečeme.
- Podáváme s čerstvou zeleninou a filé pokapeme na talíři citrónovou šťávou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 505.44 kcal |
Protein: 33.81 g |
Sacharidy: 1.89 g |
z toho cukr: 0.09 g |
Tuk: 41.19 g |
z toho nas. MK: 25.69 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2374-rybi-file-na-masle-a-cesneku