Česneková vejce
Pikantní předkrm a zároveň výborná chuťovka k pivu. Vypadají krásně a jsou připravené za pár minut.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Nejprve uvaříme vejce natvrdo. Necháme vychladit. Oloupeme, rozkrojíme na poloviny a oddělíme žloutky do mísy.
- Žloutky vyšleháme s máslem a tatarkou. Přidáme prolisovaný česnek a dlouze šleháme. Ochutíme solí a pepřem.
- Dáme do cukrářského sáčku a vejce naplníme. Dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 249.65 kcal |
Protein: 6.04 g |
Sacharidy: 3.05 g |
z toho cukr: 0.80 g |
Tuk: 23.81 g |
z toho nas. MK: 12.79 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2265-cesnekova-vejce