Opilý ovocný salát

Perfektní věc na každou párty. Nenápadný ovocný salát plný rumového překvapení. Uvedené množství rumu mám na porci vyzkoušenou, ale zpočátku začněte zvolna a dejte menší množství.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Dužinu melounu nakrájíme na kostičky a zbavíme (alespoň z části) jadýrek. Broskve nakrájíme a višně zbavíme pecek.
  2. Vše promícháme s kompotovou šťávou a rumem.
  3. Dáme do lednice alespoň na 1 hodinu vychladit.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 296.00 kcal | Protein: 2.88 g | Sacharidy: 68.46 g | z toho cukr: 59.92 g | Tuk: 0.95 g | z toho nas. MK: 0.05 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1693-opily-ovocny-salat